galerie kunst ruimte remmelink delft

OVER RUIMTE REMMELINK | GALERIE DELFT

Ruimte Remmelink is een kleinschalige persoonlijke galerie in het oude centrum van Delft. Met een focus op  hedendaagse kunst.

We willen beeldend kunstenaars een podium bieden om hun werk te exposeren en een plek zijn waar ruimte is voor inspiratie en verwondering. Van realistisch figuratief tot minimalistisch abstract. Van tekeningen tot installaties. Met het wisseldende karakter van de exposities hopen we bezoekers te verrassen.


Vanuit haar liefde en passie voor kunst begon Sytske Remmelink in 2010 met het organiseren van tentoonstellingen. Dit groeide uit tot een succesvolle galerie, Ruimte Remmelink. De galerie is een aantal jaren gesloten geweest en sinds het najaar van 2021 weer geopend.


De galerie wordt gerund door Sytkse Remmelink en Jikke van Ipenburg. Sytske brengt haar ervaring als galeriehouder en kunstenaar in en richt zich vooral op de artistieke component. Terwijl Jikke, met een achtergrond als manager, de zakelijke kant op zich neemt. 


Naast de fysieke galerie vertegenwoordigen we kunstenaars op beurzen en verkopen we onze 'stock' online (nog in ontwikkeling). 

galerie ruimte remmelink delft